Staur Gård setter rammen rundt minnerike begivenheter. Vi har lang erfaring med ulike arrangementer, og bistår dere i hele prosessen, fra planleggingsfasen til gjennomføring. Da kan dere senke skuldrene og fokusere på det som virkelig betyr noe – å nyte den store dagen.

Bryllup

Bryllupet er en av livets største begivenheter. Staur Gård setter den perfekte rammen rundt deres store dag.

Vi har lang erfaring med bryllup. Vertskapet på Staur Gård bistår dere i hele prosessen slik at dere slipper å tenke på praktiske detaljer, verken før eller under bryllupet.

Skal dere gifte dere om sommeren, kan festen holdes i den vakre sommerpaviljongen. Her er det plass til 120 gjester. Vi kan også legge til rette for en utendørs vielse i vår romantiske rosehage!


Minnestund

Når en av deres kjære har gått bort, er det godt å være sammen med de nærmeste i rolige omgivelser. Vi setter en verdig ramme rundt minnestunden. Hos oss møtes dere i en stille og høytidelig atmosfære, og hovedbygningen er stengt for andre gjester under minnestunden.


Mindre selskaper

Skal sommerfesten legges til formiddagen? Planlegger dere et mindre selskap, en mottakelse eller et annet arrangement på dagtid? Staur Gård, med sin umiddelbare nærhet til Mjøsa og det vakre kulturlandskapet rundt gården, egner seg svært godt til selskaper på dagtid. Kontakt oss for mer informasjon.