Enten dere kommer for en konferanse, et bryllup eller en annen begivenhet, ønsker vi at dere får et uforglemmelig opphold hos oss. Vi er ambisiøse både når det gjelder komfort på rommene og kvaliteten på maten. Rommene er nyrenoverte og hjemmekoselige. Menyene våre skiftes ut hver sesong, og råvarene er nøye håndplukket, aller helst fra gårdene i nærheten.

Kapasitet

På Staur Gård har vi 35 rom, med til sammen 66 sengeplasser, fordelt på fem bygninger. Alle rommene har høy standard og innredet i en bonderomantisk stil som tar deg 150 år tilbake i tid.

Hovedbygningen

I annen etasje på hovedbygningen er det til sammen 11 rom. Alle rommene har eget bad og ble renovert i 2010. Ønsker dere et eksklusivt opphold? I Hovedbygningen har vi også herskapelige suiter med separate soverom.


Bestyrerboligen

I bestyrerboligen på gårdstunet er et hjemmekoselig hus med et stort, lyst spisekjøkken med åpen peis, en koselig salong og et stort, luftig rom med et spisebord med plass for ca. 16 personer. Bestyrerboligen har fire dobbeltrom. To av rommene har felles bad/toalett, ett har eget bad/toalett, mens ett rom har bad med toalett på gangen. Boligen er ideell for grupper som kjenner hverandre godt. Den kan leies i så vel korte som lengre perioder.


Stabburet

Stabburet ligger på gårdstunet hvor det er innredet 6 lune, trivelige rom; to enkeltrom og fire dobbeltrom, alle med eget bad.


Konferanselåven

Konferanselåven er som navnet tilsier, en ombygd låve. Her har vi 9 sjarmerende dobbeltrom, hvorav ett er tilpasset rullestolbrukere med tilrettelagt parkering og rampe.